Choice

Hazánkban itt szünetel az igazságszolgáltatás 2.0

2023. január 17. 13:27 - Publikus Team

A béka segge alatt?

Egy újságíró, ha egy riport céljából felkeres egy rendőrkapitányságot, akkor az autokrata rendszerünkben megteheti a hatóság, hogy egyszerűen ellehetetleníti és korlátozza a szabadságát!

03_plank_robert_vi_keruleti_rendorkapitany.jpg

illusztráció egyik forrása: police.hu

Plánk Róbert VI. kerületi kapitány r. ezredes nem akárki, ezért sem korábban sem ezen alkalommal nem tisztelt meg a válaszadásával (30/2011. (IX. 22.) BM rendelet (4) bekezdésbe ütközve). A VI. Kerületi Rendőrkapitányság esetemben a Rendőrségi törvény szerinti kötelező segítségnyújtást mellőzte. Újságírót a rendőrkapitányságán elhallgattathatnak és bilincsbe veréssel fenyegetnek csak azért, mert a rendőrség sarát akarja felderíteni és tiszta vizet önteni a pohárba. A rendőri túlkapásuknak pedig semmiféle következménye nem lett, amiről az igencsak elfogult pártkatona, a BRFK vezetője, Terdik Tamás is tudhatott. Végül rendőrök a rendőrségen kivesznek a riporter táskámból bizonyítékot és azt megsemmisítik?! A részletekért kattints ide a korábbi cikkhez>>>!

Ez a BRFK büszkesége, a VI. Kerületi Rendőrkapitányság!

01_plank_robert_vi_keruleti_rendorkapitany.jpg

illusztráció egyik forrása: police.hu

Plánk kapitány, ha szemtől szemben letagadja személyét, így rendőrkapitányi mivoltát is, akkor annak valami sara lehet, így nem lehet más hátra, mint felhívjam, hogy el lehet tolni a biciklit, azért hogy egy jogállamiságot tisztelő, EU-kompatilis vezető kerülhessen a VI. Kerületi Rendőrkapitányság élére! Egyértelműsítve:

PLÁNK RÓBERT

VI. kerületi kapitány r. ezredes

azonnali hatállyal mondjon le!

hun.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://choice.blog.hu/api/trackback/id/tr518123764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása