Choice

Koncepciós bűnügy receptje

2017. október 16. 23:38 - Publikus Team

Choose: Level 1: 1945 | Level 2: 1956 | Level 3: 2017

A XIII. Rendőrkapitányság a törvénykövető állampolgárokat úgy tiszteli meg, hogy ha többször a látókörükbe kerülsz, akkor szétszívatják az agyadat is! Azt azért még a XIII. kerületben is érdemes szem előtt tartani, hogy aki akár sértettként több alkalommal munkát kreál a fakabátoknak, az sok jóra nem számíthat, mivel a szabad nyomozati cselekmények miatt, a feljelentőből az iszonyatosan lekezelő B. Gábor r. százados akár gyanúsítottat is kihoz! Nem nagy kunszt, mert a cél érdekében akár következtetésekkel is el lehet vinni egy bűnügyet bíróságig, úgy hogy mindenki tisztában van vele, hogy az érintett ártatlan. Egy-két év alatt viszont jól ki lehet fárasztani vagy akár ki lehet készíteni valakit egy bűnügyi gyanúsítással! Mindehhez elég volt annyi, hogy főszereplőnk, az Ügyfél párszor csendháborítás jelentett be és emiatt ki kellett szállniuk, majd tett egy bejelentést, hogy a saját lakásában a szomszédja rátámadt, ő pedig önvédelemre kényszerült.

01_xiii_keruleti_rendorkapitanysag.jpg

forrás: Google Maps

Elég ilyen esetben legyinteni egy bűnügyi helyszínelésre, amivel bizonyítható lett volna, hogy az elkövető a saját lakásában ütötte le az Ügyfelet. Önvédelem és birtokvédelem helyett inkább feltételezték azt, hogy ütlegelték egymást és mindketten garázdaságot követtek el a lépcsőházban. A Figori Kft-nél F. Zoltánnak a megrendelt igazságügyi szakértéshez elegendőnek tűnt egy látlelet nélküli szájpír és térden lévő horzsolás ahhoz, hogy ezüstjelvényesként megállapítsa a súlyos testi sértés bűntettének kísérletét! Így azonnali hatállyal muszáj volt elrendelni az Ügyfél őrizetbe vételét. A kreált ügyük koncepciós eljárásának része volt, hogy bevitték a rendőrök, hogy ujjlenyomatot vegyenek, ezért viszont mindent el kellett tőle kobozni és egy tetűktől hemzsegő fogdába bedobni. Az erre benyújtott gyanúsítás elleni panasz két oldalas indoklását egyszerűen a kukába reptették. A rengeteg ellenbizonyítékkal viszont sikeresen be lett húzva a XIII. Rk. kéziféke és főleg T. Miklós vizsgálati alosztályvezető „szakmailag megalapozott” gyanúsítása…

02_xiii_rendorok.jpg

forrás: police.hu

A XIII. kerület kollégái később ismét tanúbizonyságot tettek amellett, hogy maguknak nem csinálnak munkát, ha nem muszáj, mivel az Ügyfél a korábbi feljelentése miatt hívta telefonon a szakma legfőbb helyi képviselőjét, aki nem volt hajlandó beazonosítani magát, viszont tévesen tájékoztatta az ügyben, hogy ő majd beadja a magánindítványt és nem kell semmit tenni. Persze, hogy nem kell semmit tenni, mert akkor nem lesz bűnügy és dr. Paál Péter Györgynek szépen alakul a bűnügyi statisztikája! Ez majdnem sikerült is neki!

A kapitány 2017. április 20-án megtartott önkormányzati közgyűlésen elmondta, hogy a rendőrkapitányság eredményes évet zárt a 2016-os évben. Csökkent a regisztrált, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények, testi sértések, lopások, lakásbetörések, rablások, kifosztások és rongálások száma is. A tavalyi évben 11%-kal emelkedtek a kapitányság nyomozás eredményességi mutatói. /forrás: police.hu: Önkormányzati beszámoló a XIII. kerületben 2017.04.20./

03_dr_paal_peter_gyorgy.jpg

forrás: police.hu

Ezt olyan körülmények között sikerült elérnie, hogy az ügyintézők rövid időn belül kicserélődtek, de az információk szerint még felsőbb beosztású rendőrök is eltávoztak a XIII. Rendőrkapitányság kötelékéből, feltehetően dr. Paál személye miatt.

A XIII. Rk-n zárt adatkezelést nem érdemes kérni, mivel az ügyintéző felhívja a figyelmedet, hogy le fog fagyni tőle a rendszer és órák mehetnek el vele. Elektronikus kapcsolattartásról ne is álmodj, mert ha ezt külön kérvényezed, másodszor is kiküldenek egy végzést postán.

T. Melinda r. zászlósnak óriási ötlete támadt, hogyan kell egy ügyet lebutítani és a kukába dobni, mivel az Ügyfél elkövetőjéről kitalálta, hogy a barátnője volt és így mivel volt hozzátartozóról beszélünk, már dobta is át az ügyet a Pesti K. K. Bíróságra. Tévesen megállapította, hogy a volt élettársi kapcsolatból adódóan mindkét fél megragadta az alkalmat, hogy ártson a másiknak. TAPSVIHAR!

Vajon mikor esik le Pál Péter György kapitánynak, hogy a rendőrségnek a fő feladata nem egy sakkjátszma, hanem az igazságszolgáltatás?!

A cikk állításai természetesen kétséget kizáró bizonyítékokkal vannak alátámasztva!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://choice.blog.hu/api/trackback/id/tr1516752656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása